Navždy s láskou Lara Jean - Han, Jenny, 1980- (CooBoo, 2017)
Dívčí román je posledním dílem série o Laře Jean a jejích problémech s láskou. Lara chodí se svým úžasným přítelem Peterem, připravuje se na svatbu svého otce a je šťastná. Bohužel ví, že tak to nebude navždy. Musí se rozhodnout. kam půjde na vysokou, přátelé ji postupně opouštějí, aby si také mohli začít plnit svoje sny a život začíná být plný změn. Co se stane, když se dostane na jinou školu, než původně plánovala kvůli Peterovi navštěvovat, a co když se jí tato škola líbí a nechce se jí kvůli Peterovi vzdát? Má vůbec pak jejich vztah šanci?