Citlivá kuchyně, aneb, Štíhle, zdravě, bez alergie, bezlepkově, bez mléka, bez chemie, i pro začátečníky, a úžasně chutně! /

Snadné a rychlé recepty pro lidi s velmi citlivým trávením, kteří mají zdravotní problémy, jako je celiakie a Crohnova choroba, potíže se zažíváním. Vaření bez chemie, bez nejčastějších alergenů a bezlepkové.

Hlavní autor: Šichtařová, Markéta, 1976-
Médium: Kniha
Jazyk: Czech
Vydáno: Praha : NF Distribuce, 2016
Vydání: Druhé vydání
Témata:
Conspectus: 641
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
LEADER 02549nam-a2200517-i-4500
001 34167
003 CZ PrNK
005 20210310133741.0
007 ta
008 160923s2016----xr a|||e|f|cze000|0|cze||
020 |a 978-80-88200-02-4 :  |c Kč 380,00 
040 |a BOA001  |b cze  |e rda 
041 0 |a cze 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 641.55  |2 MRF 
080 |a 641.563  |2 MRF 
080 |a 613.2  |2 MRF 
080 |a (083.12)  |2 MRF 
080 |a (035)  |2 MRF 
100 1 |a Šichtařová, Markéta,  |d 1976-  |7 osa2011672343  |4 aut  |e Autor 
245 1 0 |a Citlivá kuchyně, aneb, Štíhle, zdravě, bez alergie, bezlepkově, bez mléka, bez chemie, i pro začátečníky, a úžasně chutně! /  |c Markéta Šichtařová 
246 3 0 |a Štíhle, zdravě, bez alergie, bezlepkově, bez mléka, bez chemie, i pro začátečníky, a úžasně chutně! 
246 1 8 |a Citlivá kuchyně 
250 |a Druhé vydání 
264 1 |a Praha :  |b NF Distribuce,  |c 2016 
300 |a 245 stran :  |b barevné ilustrace ;  |c 31 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
336 |a statický obraz  |b sti  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Hřbetní název: Citlivá kuchyně 
504 |a Obsahuje bibliografii 
520 |a Snadné a rychlé recepty pro lidi s velmi citlivým trávením, kteří mají zdravotní problémy, jako je celiakie a Crohnova choroba, potíže se zažíváním. Vaření bez chemie, bez nejčastějších alergenů a bezlepkové. 
520 |a Zdravé varianty přípravy pokrmů, prospěšné též pro žlučníkáře a pro lidi, kteří chtějí být štíhlí a zdraví. Vaření s vynecháním obtížně snášených potravin, jako je lepek, sója či mléčné výrobky. Předpisy na snídaně, svačiny, polévky, omáčky, hlavní jídla, přílohy, sladkosti. Popis vhodných potravin, příprava pokrmů, rady, čím nahradit nevhodné suroviny ap. Barevné, celostránkové fotografie hotových jídel. 
650 0 7 |a jídla  |2 czenas 
650 0 7 |a bezlepková dieta  |2 czenas 
650 0 7 |a bezmléčná dieta  |2 czenas 
650 0 7 |a zdravá výživa  |2 czenas 
653 |a kuchařské recepty 
653 |a příručky 
655 7 |a kuchařské recepty  |2 czenas  |7 fd132687 
655 7 |a příručky  |2 czenas  |7 fd133209 
910 |a RKG576 
942 |c KN 
999 |d 34167 
993 |0 0  |1 452300003506  |6 N  |7 0  |9 35676  |a 319.00  |c 5832  |d 2019-12-10  |e 0  |f ALBRECHTIC  |g N  |l ALBRECHTIC  |r 2021-03-10  |t 5  |y KN  |z NAUC  |i Knihy.ABZ.cz